Доля “Бригади”: як зараз виглядають актори культового серіалу

Серіал "Бригада" вийшов на екрани вісімнадцять років тому. Давайте подивимося, як змінилися улюблені актори за цей час.

Сергій Безруков (Саша Бєлий)

Сергей Безруков: в сериале и сейчас
Сергій Безруков: в серіалі і зараз

Перші кілька років після виходу серіалу, актора Сергія Безрукова називали саме Сашею Бєлим і прогнозували йому славу “актора однієї ролі”. Однак, Сергію вдалося довести, що він талановитий і різноплановий артист, який може втілити на знімальному майданчику навіть Ісуса (серіал “Майстер і Маргарита”).

46-річний актор сьогодні є одним з найбільш затребуваних в російському кінематографі. Однак, через політичні погляди і скандали ряд шанувальників відвернулися від Безрукова.

Дмитро Дюжев (Космос)

Дмитрий Дюжев: в сериале и сейчас
Дмитро Дюжев: в серіалі і зараз

Гарний, високий і смішний — таким полюбили шанувальниці серіалу Космоса. Цей персонаж вийшов одним з найяскравіших. “Бригада” стала однією з перших серйозних робіт актора, а сьогодні щорічно у Дмитра близько трьох кінопрем’єр, не рахуючи ролей в театрі.

Павло Майков (Пчола)

Павел Майков: в сериале и сейчас
Павло Майков: в серіалі і зараз

Хитрий і розмірений — таким був персонаж Павла Майкова Віктор Пчолкин. Сьогодні 44-річний актор не часто радує телеглядачів своїми роботами. Він встиг два рази одружитися, виховує сина-підлітка. Працює Павло і в театрі — він пробує себе не тільки в ролі актора на сцені, а й є режисером декількох спектаклів.

Володимир Вдовиченков (Філ)

Владимир Вдовиченков: в сериале и сейчас
Володимир Вдовиченков: в серіалі і зараз

“Бригада” стала квитком у великий світ кінематографа для Володимира Вдовиченкова. Після серіалу його затвердили на головну роль в “Бумері”. Він і зараз активно знімається в кіно і є затребуваним і на знімальному майданчику, і на сцені театру.

Катерина Гусєва (Оля)

Екатерина Гусева: в сериале и сейчас
Катерина Гусєва: в серіалі і зараз

Катерину Гусєву називають однією з найкрасивіших, але при цьому найзакритіших актрис. Актриса знімається в кіно і грає на сцені театру. Уже понад 24 роки Катерина перебуває у шлюбі, з чоловіком вона виховує сина і дочку.

Марія Порошина (Тамара)

Мария Порошина: в сериале и сейчас
Марія Порошина: в серіалі і зараз

Марія Порошина ще до “Бригади” знялася в декількох проектах, проте режисери звернули на неї увагу саме після кримінальної саги. Сьогодні Порошина активно знімається в російських мелодрамах і серіалах.

Ян Цапник (Артурчик)

Ян Цапник: в сериале и сейчас
Ян Цапник: в серіалі і зараз

Артурчик був у “Бригаді” другорядним персонажем, проте гра Яна Цапника зробила цього персонажа таким, що запам’ятовується глядачеві. Фільмографія актора сьогодні налічує понад 100 робіт. В основному, Яну дістаються другорядні ролі, але він робить їх яскравими і неповторними.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.