Село дурнів пам’ятаєте? Що стало з учасниками шоу “Каламбур “, чим займаються зараз

Комедійне шоу “Каламбур ” вперше вийшло на ТВ-екрани в 1996 році і мало величезний успіх все 5 років існування. Всього було знято 136 випусків. У кожному було по кілька тематичних епізодів: “Бар “, “Деревня дураков “, “Круте піке ” і “Великий капут “.

Знімали шоу в Одесі, коміки, які були учасниками в знаменитих “Маски-шоу “. Раніше 5 акторів “Каламбуру” виступали як комік-тріо «Магазин Фу» і дует «Солодке життя».

Як вони живуть сьогодні – наша добірка.

Сергій Гладков (грав Мужика)

Сергій Гладков
Сергій Гладков

За професією актор, Гладков працював клоуном в цирку, потім створив комік-тріо «Магазин Фу». Після закриття шоу він майже перестав з’являтися на екрані, тільки один раз знявся в передачі “Голі та смішні “. Зараз він пише сценарії для кіно і шоу, працює звукорежисером на Одеській кіностудії. Також він зняв мультфільм SOS за мотивами “Села дурнів”.

Тетяна Іванова (Баба)

Тетяна Іванова
Тетяна Іванова

Тетяна – професійна клоунесса, вона часто знімається в кіно і смішних телешоу і сьогодні. Іванова – дружина Вадима Набокова, який також був в “Каламбурі”.

Вадим Набоков (Морячок)

Вадим Набоков
Вадим Набоков

А друга його апмплуа – радист Морзе з “Крутого піке “. Зараз Набоков працює в театрі, а також, часто знімається в кіно. Але основне джерело його доходів – гра на більярді, Вадим часто виграє міжнародні змагання.

Юрій Стицковський (Командор)

Юрій Стицковський
Юрій Стицковський

Він був ініціатором створення цього шоу, займався організаційними питаннями і сам знімався. Зараз він працює режисером комедійних передач. Юрій був першим чоловіком відомої всім Евеліни Бледанс.

Олексій Агопьян (Бармен, Фріц)

Олексій Агопьян
Олексій Агопьян

Його ми знаємо добре, як провідного коміка “Маски шоу “, багатьох ТВ-передач. Зараз Агопьян живе в Росії, він знімався в “Інтерн ” та інших популярних серіалах.

А як бонус – ось одна з серій “Каламбуру ”

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.