Другий ефір “Танців з зірками”: кухонний джайв від ревізорші Ольги Фреймут та Іллі, який погано готує

У другому випуску знову не всі учасники змогли вийти на паркет. Ольга Фреймут та Ілля Паздіна все ще на самоізоляції через коронавирус. Тепер вони станцювали джайв на кухні будинку у Фреймут.

На знаменитий паркет Танців із зірками-2020 повинні були вийти 14 зіркових пар. Чи не з’явилася ще Ольга Фреймут і її партнер Ілля Падзіна, так як період самоізоляції ще не закінчений, хоча відчувають вони себе добре. За словами Ольги, в понеділок мають бути результати повторного тестування і якщо вони покажуть негативний результат, в наступну неділю ми побачимо пару в студії.

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна
Ольга Фреймут та Ілля Падзіна

Але Ольга та Ілля вдома часу не втрачали і підготували іскрометний джайв. Станцювали вони його прямо на кухні партнерки – дуже просторій, світлій і бездоганно чистій.

Сюжет танцю відповідний – сувора ревізорша прийшла в заклад, їй з кухні принесли гаряче блюдо. Але воно відвідувачці явно не сподобалося і вона захотіла покарати горе-кухаря. А далі – дивіться самі (повна версія танцю – на ютубі шоу “Танці з зірками “.

https://www.instagram.com/p/CE0pk4PBHi1/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.