(Відео) Олег Винник у другому випуску «Танців з зірками»: запальне ча ча ча з Оленою Шоптенко та ахи вовчиць

У неділю 6 вересня відбувся другий ефір «Танців з зірками», а виступ Олега Винника та Олени Шоптенко підкорив фанатів. Пара танцювала запальне ча ча ча.

Минулого разу вони виконали танго, яке високо оцінили не тільки судді шоу, але і телеглядачі. До того ж улюбленець мільйонів вовчиць зробив те, на що раніше не наважувався ніхто з його колег. Вперше в історії проекту учасник одночасно танцював і супроводжував це співом.

Танго Винника и Шоптенко
Танго Винника та Шоптенко

На цей раз Олег і Олена запалили паркет ча ча ча під пісню Bla Bla Bla Cha Cha Cha. Ось що про пару Винника говорять його суперники:

  • Тарас Цимбалюк: «Він — мій найбільший конкурент, однозначно»;
  • Сергій Мельник: «Він багато співав, де я хотів би побачити, як він танцює»;
  • Арам Арзуманян: «Мене не виграєш, Олеже, вибач, але ти мене не виграєш».
Пара Олега Винника и Алены Шоптенко
Пара Олега Винника та Олени Шоптенко

Співак зізнається, що нічого складнішого танців для нього немає, проте вже до другого ефіру він зрозумів — досягти можна всього. До 17 років Винник жодного разу не співав, а тепер він є однією з головних зірок вітчизняної сцени.

На початку номера Олена підкорила всіх своєю сольною партією, після чого до неї приєднався і артист. Звичайно, його шанувальниці просто не могли тримати себе в руках, тому відразу ж після завершення танцю Олегу подарували букет червоних троянд.

Влад Яма зазначив, що головний вовк країни став пластичнішим. Григорій Чапкіс похвалив номер, але порадив Шоптенко більше довіряти Виннику і давати йому навантаження, оскільки в їх ча ча ча він дуже багато стояв.

Запрошений член суддівства Ігор Ласточкін впевнений, що кубок виконавець зможе завоювати тільки неймовірними зусиллями, а Катерина Кухар по суті нічого не сказала, зате подарувала співакові батіг.

Судьи второго эфира «Танцев со звездами»
Судді другого ефіру «Танців із зірками»

У сумі від суддів пара отримала 31 бал, ставши п’ятою з кінця турнірної таблиці.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.