(Відео) Тіна Кароль і Юрій Горбунов заспівали дуетом, як в старі добрі часи: запалили паркет «Танців із зірками»

Вчора на телеканалі 1+1 пройшов другий ефір самого танцювального проекту країни «Танці з зірками». Справжнім сюрпризом став номер-відкриття, адже Тіна Кароль і Юрій Горбунов заспівали дуетом.

Улюблені багатьма артисти виконали пісню «A little party never killed nobody» з фільму «Великий Гетсбі». У створенні святкової атмосфери старту нового випуску чарівним ведучим допомагали не тільки учасники проекту, але і його судді.

Влад Яма та Катерина Кухар танцювали, Григорій Чапкіс стояв за діджейським пультом, а Женя Кот несподівано заліз на суддівський стіл. Танцюрист і переможець минулого сезону цього року не з’явиться в якості учасника, але на вчорашньому ефірі він спробував себе в ролі ведучого на балконі. Компанію йому склала Іванна Онуфрійчук.

Ще одним сюрпризом для глядачів стала поява серед суддів противника Бетмена Джокера. В його образі постав ще один переможець «Танців» Ігор Ласточкін. Він теж виставляв оцінки, як і Григорій Чапкіс, Катерина Кухар і Влад Яма.

Першими з пристрасним танго на паркет на цей раз вийшли Тарас Цимбалюк та Яна Заєць. Сергій Танчинець і Яна Цибульська теж виконали цей танець.

Григорий Чапкис за диджейским пультом
Григорій Чапкіс за діджейським пультом

Юлія Саніна та Дмитро Жук запалили румбою, пари Санти Дімопулос та Альони Альони підкорили чуттєвим вальсом. Дар’я Петрожицька та Ігор Гелуненко, надихнувшись прикладом головного ревізора країни, станцювали на парковці джайв. Арам Арзуманян і Тоня Руденко підготували пасадобль.

Женя Кот претендует на кресло судьи
Женя Кот претендує на крісло судді

У виконанні Дмитра Танковича та Ілони Гвоздьової глядачі побачили фокстрот. Сергій Мельник і Аделіна Делі порадували квікстепом.

Надія Мейхер і Кирило Васюк вразили яскравою самбою, Ольга Фреймут та Ілля Падзіна — джайвом, Позитив та Юля Сахневич — фрістайлом. Слава Камінська та Дмитро Дікусар станцювали ча ча ча, яким закрили ефір також Олег Винник та Олена Шоптенко.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.