Гвоздьова, Шоптенко і інші вагітні учасниці “Танців із зірками “: як це – танцювати з величезним животом?

Хореографічне шоу "Танці з зірками " - одне з найбільш рейтингових на українському ТБ.

Рейтинги допомагає підтримувати не тільки цікава задумка і зірки першого ешелону, а й те, що в кожному сезоні є якась родзинка. Наприклад, у багатьох сезонах на паркет виходили вагітні хореографи. В цьому році це була Ілона Гвоздьова, яка танцювала в парі з ведучим Дмитром Танковичем. Правда в другому прямому ефірі, по голосуванню журі та телеглядачів, їм довелося покинути проект. Ілона отримала чимало критики на свою адресу за те, що на восьмому місяці вагітності не сидить вдома, а “скаче по паркету “.

До цього вагітної на паркет виходила Олена Шоптенко. Це було три роки тому, коли дівчина танцювала з режисером Ахтемом Сеітаблаєва. Однак про це ніхто не знав, так як хореограф тоді була на ранніх термінах, і живота ще не було видно. Цікаве становище танцівниці не завадило їй отримати третє місце в сезоні.

Американка Еллісон Холкері була також в положенні, коли відривалася в аналогічному шоу в США в 2015 році. Зараз танцівниці 32 роки і вона мама трьох дітей.

Головний аргумент жінок, які виходять на паркет в очікуванні дитини – вагітність – це не хвороба. Це прекрасний стан, яке мотивує танцювати ще більше. А танець – це не шкода для організму.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.