Спритна така, тільки чоловік з дому, а вона вже з іншим: Кучеренко знову зловили з лисим і страшним чужим чоловіком

Красуня Олександра Кучеренко вже повністю вжилася в роль дружини, розуміє, що Комаров від неї нікуди не дінеться і фліртує відчайдушно з чужими чоловіками.

Молода дружина загального улюбленця Дмитра Комарова дійсно виявилася не промах і регулярно, під час відсутності чоловіка, зустрічається з іншими чоловіками, причому, поголовно одруженими. І чомусь вибирає одних лисих! Фішка в неї така, чи що?

Дмитро Комаров І Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров І Олександра Кучеренко

І як на зло, кожен раз попадається в приціли камер, так що все таємне швидко стає явним. Тому Олександра придумала шикарну відмазку – мовляв, це зйомки рубрики «33 за 3» в передачі «Ранок у великому місті» на ICTV.

Ну ладно, виправдання приймається. Тим більше, випуски виходять живими і цікавими.

Ми ось недавно писали, як Саша розкрутила на відвертість Геннадія Москаля. І зауважте, без єдиного мату, тільки один раз він сказав негарне слово, довго підбирав – на питання «Що таке політика?». Повторювати слово не будемо, ми не Москаль і нам це недозволено. Подивитися відео ви можете тут .

А зараз гостем Олександри став самий лисий комік країни Євген Кошовий.

Олександра Кучеренко та Євген Кошовий
Олександра Кучеренко та Євген Кошовий

Подивитися випуск можна завтра вранці на ICTV в 8.10 ранку.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.