Найгучніші конфлікти на “Танцях з зірками”: Никитюк, Яма, Кухар та інші

Хто б міг подумати, що вечірнє шоу «Танці з зірками» за напруженням пристрастей можна буде порівняти з бразильським серіалом? Адже нерідко між талановитими виступами і голосуванням за улюблену пару учасники дивують інтригами і суперництвом між собою, а іноді - навіть скандалами з журі!

За історію танцювальної програми набралося вже кілька великих конфліктів, які ледь не закінчилися відходом знаменитостей з проекту.

Все-таки зірки завжди знайдуть, як привернути до себе увагу.

Леся Никитюк та Влад Яма

У 2018 році, коли шоу тільки-тільки перезапустити, однією з найуспішніших учасниць стала харизматична ведуча Леся Никитюк. Всі пам’ятають її влучні жарти з «Орла і решки», так що підтримка шанувальників допомогла їй легко потрапити в фінал – незважаючи на те, що протягом кожного ефірів вона примудрялася кілька разів дотеп. Так і вийшло, що одного разу уїдливо «рот потрібно закривати» Владу Ямі дуже обурило хореографа.

Леся Никитюк та Влад Яма
Леся Никитюк та Влад Яма

Сама Леся винною себе не вважає, адже їй здається, що Влад «чіплявся» до неї більше за інших – на щастя, Яма не сильно образився. Уже після кінця сезону вони не раз стикалися в рамках інших шоу і навіть жартували над тією ситуацією.

Влад Яма та Дмитро Комаров

Крім Лесі Никитюк, Влад потрапив в неоднозначну ситуацію з ще одним учасником – з Дмитром Комаровим. Талановитим танцюристом його не назвеш при всьому бажанні, але загальна любов до ведучого забезпечувала йому участь. Яма ж продовжував і продовжував критикувати техніку, в ході чого натякнув, що у Комарова рівень декорації-дерева на тлі.

Влад Яма та Дмитро Комаров миряться
Влад Яма та Дмитро Комаров миряться

Ще один народний улюбленець Дмитро Комаров хоч не відрізнявся видатними танцювальними здібностями, зате отримав колосальну підтримку від глядачів під час “Танців з зірками 2017”. Але Влад Яма оцінював виключно техніку виконання номерів, тому після одного з виступів ведучому дісталося від суворого судді. Почалася суперечка, про яку згодом обом було неприємно згадувати, але зла один на одного не тримають.

Наталя Могилевська і Катерина Кухар

Відзначилася сваркою з суддею і Наталя Могилевська. В ході ефіру, присвяченого циркового мистецтва, Катерина Кухар необережно порівняла співачку зі свинкою Пеппі – Наталя вкрай обурилася.

Наталя Могилевська і Катерина Кухар
Наталя Могилевська і Катерина Кухар теж потім помирилися

Вона довго не хотіла миритися з балериною, але після перемоги на прощальній вечірці таки «розтанула» і навіть подякувала за підтримку в деяких місцях.

Ольга Фреймут і Катерина Кухар

У київській прими-балерини трапився скандал ще і з Ольгою Фреймут, що потрапила на проект набагато пізніше за інших через коронавируса. Мова у ведучої підвішений ще з передач «Ревізор» і «Інспектор Фреймут», тому на непримітне зауваження Катерина отримала пропозицію «покаятися в церкві» і «звернутися до психолога». Судячи з усього, на цей епізод обидві закрили очі.

 

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.