Нереальний Копець: трейлер шикарного комедійного фільму з Владом Ямою в головній ролі

Поки сучасний український кінематограф сповнений двома видами фільмів: вітчизняні режисери випускають або серйозні історичні драми, або своєрідні комедії. Так нещодавно стало відомо про вихід на екрани гумористичної стрічки «Нереальний КОПец» про пригоди типового представника «золотої молоді» в стінах поліцейської академії.

Поки сучасний український кінематограф сповнений двома видами фільмів: вітчизняні режисери випускають або серйозні історичні драми, або своєрідні комедії. Так нещодавно стало відомо про зйомки гумористичної стрічки «Нереальний КОПец» про пригоди типового представника «золотої молоді» в стінах поліцейської академії.

Зйомки фільму "Нереальний КОПец"
Зйомки фільму “Нереальний КОПец”

Сюжет комедії і правда викликає інтерес: після наказу Президента «повернути» всіх дітей високопоставлених осіб на Батьківщину, поліцейський бос не знає, куди прилаштувати свого непутящого сина. Адже він звик жити на батьківські гроші і нічого не вміє, будучи професійним марнотратом. Батько не знаходить кращого рішення, як віддати дитину в поліцейську академію – там-то з нього зроблять справжнього чоловіка …

Кадр з фільму
Кадр з фільму

Особливістю фільму став ще й інтригуючий акторський склад – серед головних зірок помітили відомого хореографа Влада Яму. Також у фільмі знялися Станіслав Боклан, Дмитро Ступка, Ганна Саліванчук і багато інших.

Картина вийде в український прокат 1 січня 2021 року.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.