Ольга Фреймут зізналася, що сама за себе голосує на “Танці з зірками”

Головний ревізор країни Ольга Фреймут дійшла зі своїм партнером Іллею Падзіною до п'ятого прямого ефіру.

Знаменитість так хоче пройти далі, що визнається – сама себе підтримує, і закликає фанатів це зробити.

Оля Фреймут і Ілля Падзіна в четвертому прямому ефірі
Оля Фреймут і Ілля Падзіна в четвертому прямому ефірі

“Голосую за себе і вас закликаю допомогти мені в цій боротьбі “, – говорить Ольга Фреймут в превью до свого виступу на “Танцях з зірками “.

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна
Ольга Фреймут та Ілля Падзіна

Нагадаємо, сьогоднішня тема танців – шедеври світового кінематографа. Найгострішим питанням залишається те, чи вийде фаворит проекту Олег Винник зі своєю партнеркою Оленою Шоптенко на сцену, адже у нього, можливо, коронавірус. Про це повідомив ведучий проекту Юрій Горбунов в анонсі ефіру.

Ольга Фреймут в “Танці з зірками”

Ольга Фреймут, Ілля Падзіна і Катерина Кухар
Ольга Фреймут, Ілля Падзіна і Катерина Кухар

Перші два ефіру Ольга та Ілля танцювали дистанційно. Все через те, що у обох учасників був підтверджений діагноз – коронавірус. Однак вони так хотіли танцювати, що виходили з ситуації як могли – танцювали у дворі заміського будинку і навіть на кухні. А коли вони вперше вийшли на паркет, Катерина Кухар не надто задовільно відгукнулася про танці Олі. Тоді Фреймут запропонувала Кухар піти до церкви і покаятися за всі злісні коментарі учасникам шоу.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.