Скрябін на паркеті “Танців з зірками”: чим унікальний цей ефір танцювального шоу?

Сергій Танчинець і Яна - пара, яка вирішила вийти на паркет і виконали чуттєвий танець під пісню "Люди як кораблі" Скрябіна.

Завдяки новим технологіям, вони відтворили голографічне присутність померлого виконавця на сцені, що стало справжнім подивом для публіки. Танець вийшов чуттєвим і дуже ніжним.

Сергій Танчинець
Сергій Танчинець

“Скажу чесно, коли я побачила вас на першому ефірі, я була впевнена – в третьому я вас уже не побачу. Але зараз я розумію, ви, Сергій, приклад того, як на проекті ” Танці з зірками “можна навчитися танцювати буквально з нуля “, – говорить, коментуючи виступ Сергія і Яни, Катерина Кухар.

Емоційним став і вибір пісні. Від неї у глядачів в залі навіть з’явилися сльози на очах

Ведучий з балкона Дзідзьо звернувся до Кузьми Скрябіна і подякував йому за все шедеври, які були створені за життя в музиці. В сумі, парі Сергія Танчінца і Яни поставили 34 балів. Тепер все залежить від голосів глядачів, які будуть дзвонити і слати повідомлення за цю пару.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.