Катерина Кухар видала фаворитів на “Танцях з зірками” – Фреймут за бортом

Член журі самого хореографічного проекту "Танці з зірками " Катерина Кухар відкрила завісу таємниці, і в своєму Інстаграм-блозі розповіла, хто може перемогти в цьому сезоні.

На початку сезону всі були впевнені – перемогу здобуде Винник та Олена Шоптенко. Ця впевненість була не стільки через вражаючі здібностей Винника управляти своїми стегнами, скільки через те, які у нього високі рейтинги. Навіть пішовши з шоу, він все одно залишав надію повернутися, і тим самим привертав глядачів до екранів. Покинув він проект за правилами – його дискваліфікували через коронавируса.

Тепер журі підозрюють, що перемогти може ця “темна конячка”

“Ніхто з нас не народився зі срібною ложкою в роті. Але деякі йдуть до намічених цілей, а деякі сходять з дистанції при перших невдачах … “, – розмірковує Катерина Кухар, відзначаючи, що практично нікому з успішних і відомих людей слава не звалилася з неба. Заради того, щоб домогтися цих вершин, вони йшли, працювали, працювали, віддавали всі свої сили і перемагали. А крім цього була купа поразок і фіаско.

Також Кухар вирішила бути до кінця відвертою в своїх висловлюваннях, і напророкувала декому перемогу.

“До дев’ятого ефіру ми вже чітко бачимо СПРАВЖНІЙ характер учасників і їх жагу до перемоги. Юлія Саніна (солістка групи Зе Хардкісс), яка вийшла після травми на паркет і не подавши виду прекрасно станцювала, зробивши все підтримки. Екс-віагрянки Надія Мейхер, яка всупереч невдачі і втоми все ж «зібрала в кулак» не тільки себе, але і своїх втомлених партнерів і «добила» з третього разу складну підтримку в кінці номера …. Залишається блискучою відмінницею з ефіру в ефір – темна конячка Санта Дімопулос “, – пише прима-балерина, яка завжди оцінює учасників строго. Варто зауважити, що її “улюблениці ” Олі Фреймут тут немає. Це означає, що вона покине проект в найближчому шоу. Це ж фіаско пророкують моральної ревізору і букмекери. Щоб дізнатися, здійсняться ці прогнози, включайтеся на телеканал 1 + 1 цієї неділі, 1 листопада, о 21:00.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.