Жахлива покоївка і не зовсім живий дворецький: Санта Дімопулос і Кирило Васюк на “Танцях з зірками” 1 листопада

За задумом шоу, учасники в десятому прямому ефірі танцюватимуть аж по два рази.

Суть в тому, що вони змінюються партнерами, виступають, потім повертаються в свої пари, і знову виступають. В цей же час, судді оцінюють всі їхні виступи, як всередині своєї пари, так і в союзі з суперниками.

Першими, хто сьогодні “зрадив своїй другій половинці”, була Санта Дімопулос

Вона пішла до партнера іншого екс-віагрянки Надії Мейхер Кирилу Васюк. Вони виконували фристайл. І не просто станцювали, а вийшли на паркет в тематичних костюмах. Санта була кривавою покоївки, а Кирило – дворецьким з відповідним раскрасом.

Санта Дімопулос і Кирило Васюк
Санта Дімопулос і Кирило Васюк

За свій номер пара отримала в сумі 37 балів. Оцінили їх виступ досить позитивно. До слова, сьогодні тренер-джокер – екс-коханка Влада Ями Наталя Могилевська.

“І румба, і самба, і все інше – все вдалося. Можна було б трохи доопрацювати дрібниці, але в цілому відмінно “, – коментує тематичний номер Санти суддя Влад Яма.

“Санта, тільки такої технічної покоївки я могла дозволити такі фривольність. Діагноз вашого танцю – хода по ” трупах “, – заінтригувала Катерина Кухар.

Відео виступу вже є у відкритому доступі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.