facebook

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Примари давніх часів з’являються раптово і, мов привиди на старій сцені, відсилають до минулих помилок та забутих слів. Саме такий привид навідав українську поп-диву Тіну Кароль. Ютуб-канал ShowBusinessNewsUkraine відкопав фрагмент її виступу 2005 року з піснею “Russian Boy” на “Пісні року”. І наче маленька, але така дзвінка іскра, ця згадка запалила вогонь роздумів та обговорень у соцмережах.

Тіна Кароль – символ україномовної сцени, але…

Її нинішній репертуар виблискує патріотичними акцентами та культурними відгуками на потреби української аудиторії. Але цей фрагмент із минулого виявився несподіваним. На старому відео молода співачка представляє свою пісню російською мовою і виголошує: “Эта песня про русских мальчиков, про нашу русскую душу”.

Гостре питання: а чи пам’ятає сама Кароль про той виступ? Можливо, це просто дрібка піску в океані її спогадів. Адже з тих часів вона стала зовсім іншою артисткою – дорослішою, мудрішою, зі значно зміненими творчими орієнтирами. Журналісти не змогли залишити це питання без уваги й запитали у співачки, чи є в її кар’єрі пісня, за яку їй соромно. І, наче завчену мантру, Тіна відповіла: “Ні”.

Тіну Кароль поставили в незручне становище, нагадавши давній репертуар. Скриншот фото з Мережі

Або забула про ту далеку “Russian Boy”, або ж справді не вважає це помилкою.

Справедливості заради варто згадати, що для багатьох українських артистів середини 2000-х шлях до успіху пролягав саме через кон’юнктуру. Вона була такою ж жорсткою, як і звабливою. Той час диктував правила: хто платив гроші, той і обирав музичний напрямок. Пісні виконували мовою, яка дозволяла зібрати більше слухачів і наблизитись до омріяного визнання. І це стосувалося не лише Тіни Кароль, а й багатьох інших артистів.

Але сьогодні ми дивимося на ті події через нову призму – українську, патріотичну, де зовсім інші цінності й інші запити суспільства. Змінилися часи, змінилася й сама Тіна: вона просто вже не та, ким була тоді, на сцені “Пісні року 2005”.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.