Дівчинка народилася із темним волоссям і білим чубчиком

Новонароджена дитина народилася з білим чубчиком і здивувала всіх лікарів.

Дівчинка на ім’я Міллі Анна Уорти тільки з’явилася на світ, і вже звертала на себе увагу. Маля народилося з незвичайним волоссям. У неї було густе і темне волосся з білосніжним пасмом. Це вразило всіх медиків, які приймали пологи. Але маму Бріанну це не здивувало.

Маленька Міллі
Маленька Міллі

Ще вагітною жінка хотіла, щоб ця особливість була і у її дитини. Оскільки таку деталь на волоссі мала і бабуся, і мама Міллі. Потрібно сказати, що це не зовсім диво. Це генетичне відхилення, яке називається поліоз.

Поліоз – це коли людина народжується із пасмом білого або сивого волосся, у той час як решта шевелюри зберігає свій природний колір.

Від грецького слова «pilios», що означає «сірий». Меланін – це речовина, яка надає волоссю свій колір. Люди з поліозамі мають знижений рівень або повна відсутність меланіну в коренях уражених волосся, також званих волосяними фолікулами, – повідомляє Olmedic.com

 Міллі Анна Уорти на руках у бабусі
Міллі Анна Уорти на руках у бабусі

Чи буде частина волосся білим у дівчинки, Бріанна не знала на 100%. Тому, що у її рідної сестри тако родзинки ніколи не було.

Усі люди по-різному реагують на таке явища. І не завжди суспільство задає нормальні питання. Дехто не думає, що словом можна дуже легко образити. Незважаючи на це, щаслива мама Міллі впевнена, що ця деталь її зовнішності ніколи не змусить дівчинку комплексувати.

Бріанна з дочкою Міллі
Бріанна з дочкою Міллі
Гарна дівчинка із незвичайним волоссям
Гарна дівчинка із незвичайним волоссям

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Історія про хлопця із синдромом Дауна, який отримав диплом і роботу

Нагадаємо, антибактеріальний гель для рук у домашніх умовах: три простих рецепта.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.