Немає у мене ніякого братика Ваганчіка: Степаненко з донькою на всю країну порадили Петросяну зробити ДНК-тест на батьківство

Дочка Євгена Петросяна Вікторина Петросянц і екс-дружина Олена Степаненко не вірять, що Тетяна Брухунова народила сина Вагана від старого чоловіка і вимагають, щоб він зробив тест ДНК на батьківство.

Вікторія Петросянц – дочка від першого шлюбу Євгенія Вагановича. У неї нормальні відносини з його колишньою 4-й дружиною. А ось нова, п’ята молодиця Тетяна Брухунова, викличе у неї неприйняття і недовіру. Жінка не вірить в неземну любов молодої дружини до старого чоловіка, вважаючи, що та одружила його на собі виключно через гроші.

Вікторина, Євген Петросян і Олена Степаненко
Вікторина, Євген Петросян і Олена Степаненко

Більш того, ні Вікторина, ні Олена Степаненко не вірять, що маленький Ваган – біологічний син Петросяна. Він записаний батьком, але не факт, що носить його гени.

Адвокат Степаненко озвучила:

Неважливо, вона сама народила, за допомогою ЕКЗ або сурогатной матері, головне питання: хто батько?

У колишньої дружини є докази, що Брухунова неоднокрано робила ЕКО і два роки тому вона втратила дитину. А ось раптом сама народила.

Крім того, як колишня дружина, Степаненко в курсі всіх проблем зі здоров’ям у Петросяна, порушеннях в репродуктивної функції, тому і не вірить, що його клітини здатні дати здорове потомство.

Олена Степаненко
Олена Степаненко

При проведенні ЕКО Брухуновой могли підсадити донорські клітини іншого, молодого і здорового чоловіка, а самого Петросяна навіть не поставили до відома і він щиро вважає дитину своєю. Такі випадки вже стали відомими, один чоловік навіть засудив центр репродуктивної медицини на величезну суму, коли випадково дізнався, що 2-річний син не його.

Також в якості доказів жінки наводять дуже дивну поведінку Брухуновой, приховування вагітності і факту народження малюка. Вони радять Петросяну зробити тест ДНК. У Вікторини є прямий інтерес у правді, так як вона зможе оскаржувати права хлопчика на спадщину.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.