Фотограф зробив унікальні кадри новонародженої дівчинки

Тільки народилася, а вже незадоволена - саме так можна описати цю дівчинку.

Що тільки не роблять фотографи заради ексклюзивних кадрів. Зазвичай таких фахівців запрошують на весілля і дні народження, але свята бувають ж різними.

У цей раз бразильцеві Родріго Кунстаманна довелося знімати дуже важливу подію. Його запросили на пологи. Молода пара чекала дівчинку і дуже хотіла, щоб цей момент запам’ятався усім.

Відомо, що діти не самі слухняні моделі. А якщо це ще новонароджений, то потрібно дуже постаратися, щоб отримати хоча б якісь фотографії.

Родріго зумів зафіксувати перші секунди життя маленької дівчинки. Але малятко зовсім не було раде тому, що з’явилося на цей світ. Її вираз обличчя говорило саме за себе. Усім стало зрозуміло, що перед ними дуже серйозна дитина.

Незадоволена дівчинка
Незадоволена дівчинка

Маленьку назвали Ізабелла. Вона повинна була народитися двадцятого лютого, але мабуть перед її характером навіть природа не встояла. Видання Daily Mail повідомляє, що Ізабелла народилася за допомогою кесаревого розтину 13 лютого. Спочатку вона не плакала, тільки дивилася і показувала своє невдоволення. Перший звук дівчинки пролунав після того, як їй перерізали пуповину.

Дитина плаче
Дитина плаче

Батько новонародженої дівчинки каже, що її обличчя ідеально показувало справжній характер. Молоді батьки дуже задоволені, що цей момент вони зможуть завжди знайти в фотоальбомі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Дівчинка народилася із темним волоссям і білим чубчиком

Нагадаємо, апельсини: як вибрати і де правильно зберігати?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.