Постараємося прожити до 110: жінка народила в 67 років

Китаянка стала мамою у 67 років. Жінка народила здорову дитину.

У квітні під час планового медичного огляду жінка дізналася, що вагітна. 67-річну китаянку з Пекіна звуть Тянь Ін.

Жінка не слухала поради лікарів і вирішила зберегти життя дитині, щоб там не було. Вагітну пенсіонерку медики оцінювали, як пацієнтку високо ризику. До речі, зачали дитину природним шляхом.

На тридцять четвертому тижні у Тянь стрибав тиск і рівень цукру в крові. Тому лікарі пропонували зробити кесарів розтин, від якого жінка відмовилася. А ось на 36-тижні вагітності операцію все-таки зробили.

На світ з’явився здорова дитина вагою 2,5 кілограма. Маленьку дівчинку назвали Тяньц, що означає «послана небесами».

68-річний чоловік китаянки Хуан Хепін за професією адвокат. Він прийшов до дружини, коли її вивозили з операційної. Мужчина каже, що вони з дружиною не планували дитину. А їх 40-річна дочка і син перестали з ними спілкуватися, коли дізналися, що батьки хочуть залишити малюка. Також сімейна пара має онуків. Одна внучка збирається вчитися в університеті, їй уже 18 років.

Тянь Ін
Тянь Ін

Хуан Хепін став батьком
Хуан Хепін став батьком

Тянь Ін під час всієї операції була в свідомості. Після пологів вона відразу потрапила у відділення інтенсивної терапії. Жінка каже, що пологи були дуже болючими. І якби все можна було змінити, вона б зробила аборт. А зараз доведеться виростити дитину будь-якою ціною, не дивлячись на вік і ускладнення після народження дочки.

Також жінка зазначила, що вони з чоловіком постараються прожити до 110 років, і не будуть просити допомоги у своїх дорослих дітей.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хлопець зробив казкову пропозицію вийти заміж (Відео)

Нагадаємо, сусідство квітів на клумбі: хто з ким дружить?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.