Довгоочікувана зустріч: син приїхав додому з особливим подарунком для мами (Відео)

Вона завжди чекає сина вдома, але в цей раз зустріч була особливою. Від такого сюрпризу у матері пропала мова і зашкалювали емоції.

Типова домогосподарка з Індіани Єва Голуб не була готова до такої зустрічі, але вона точно її чекала.

У жінки є дорослий син Донні. Він військовий і тому дуже рідко приїжджає додому. Зовсім недавно він ще одружився на дівчини на ім’я Міранда, що сильно радувало його батьків.

Одного разу молодята вирішили приїхати в гості на Різдво і зробити особливий сюрприз. Звичайно, вони нікого не попереджали, тільки Донні сказав матері, що вони приїдуть на свята. Єва Голуб завжди рада бачити свого сина і невістку, тому дуже зраділа. Але жінка навіть не уявляла, який подарунок можуть привести її рідні.

Настав той самий день, і в будинку Єви пролунав рідний голос сина. У цей момент настрій жінки відразу піднявся, і вона швидко пішла зустрічати гостей. Як тільки вона вийшла з коридору її емоції зашкалювали. Вона не вірила своїм очам. Її діти привезли маленьку Мелісу. Тепер Єва справжня бабуся.

Подивіться, як вона ніжно тримає дитину і при цьому постійно вигукує: «О Боже! О Боже!”. Напевно, це найкращий сюрприз, який діти можуть зробити своїм батькам.

Донні і Міранда давно хотіли дитину, але військова служба постійна міняла плани молодої сім’ї. Тому пара не говорила своїм батькам, що вони скоро стануть бабусями і дідусями. Здається, це один із найкращих способів повідомити таку новину.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Перша зустріч: дитина і мама обіймаються

Нагадаємо, кіт-лікар допомагає лікувати пацієнтів ветеринарної клініки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.