У жалобі: Олена Зеленська вийшла на публіку вся в чорному – що сталося?

Дружина президента України Володимира Зеленського виклала фото в чорному вбранні. Що за траур в сім'ї першої леді?

Напередодні дружина Володимира Олександровича Зеленського Олена зробила пост, як вона висловилася, про сміливість.

В описі до публікації перша Леді зазначила, що вона завжди проти домашнього насильства, і долучає до боротьби з ним і інших жінок.

“Для мене ця тема не є легким, як, напевно, і для кожного з вас. Але вона важлива. Більш того, я вважаю своїм обов’язком відкрито говорити про неї, тим самим підкреслюючи – насильство не можна замовчувати “, – написала дружина президента .

З цих словах шанувальники побачили те, що Олена нібито може страждати і сама від насильства в сім’ї. Тим більше, з початком президентської каденції Володимира Зеленського атмосфера в сім’ї стала більш напруженою.

Читачів блогу першої леді Олени Зеленської напружило і те, що вона на фотографіях вся в чорному – виглядає, як ніби у неї якийсь траур.

“Спасибі, що піднімаєте цю тему і допомагаєте тим, хто потрапив у таку ситуацію “, – пише коментатор під ніком vvknvd19.

Відзначимо, цього літа в липні Олена Зеленська оповістила про те, що вона хворіє коронавірусів. Довгий час Олена лікувалася, перебуваючи в обсервації будинку. А після одужання ще довгий час не виходила на публіку.

Її чоловік тоді дивом не підхопив хворобу. Після одужання Олена Зеленська змогла повернутися в нормальний графік роботи тільки через два місяці. Тоді багато хто засуджував її за те, що вона на такий довгий термін пропала.

Також додамо, що Володимиру Зеленському все ж не вийшло відмазатися від хвороби.

Олена Зеленська є прикладом стилю для багатьох жінок. Її офіційно визнали наймолодшою і стильною першої Леді України. Проте, серед аудиторії, яка її активно Хейта, знаходяться і ті, хто висловлює своє невдоволення і робить акцент на слабких сторонах дружини президента.

Олена на Хейт не звертає уваги, і продовжує займатися своєю освітньою сферою, яку вона як перша леді країни вибрала для розвитку.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.