Жінка народила сімох малюків: як виглядають діти після повноліття?

У 1997 році у сім'ї Маккогі було велике поповнення. Жінка вперше в світі народила сімох дітей. У батьків з'явилося три дочки і чотири сини.

Кожні батьки знають, як нелегко ростити навіть одну дитину. А коли їх відразу сім, то, здається, це взагалі неможливо. Але ця сім’я з США виявилася дуже міцною, турботливою і дружною.

У Боббі і Кенні вже була дочка. Пара дуже хотіла другу дитину, але ніяк не виходило. Тому вони вирішили зробити ЕКО.

Перше УЗД вагітної жінки показало, що у майбутньої мами всередині багато ембріонів. Лікар радила скоротити кількість дітей ще в утробі матці, так як був великий ризик патологій. Але Кенні була проти такого втручання. Вони з чоловіком Боббі вирішили твердо зберегти життя всім дітям, незважаючи ні на що. Вони вважали, що не можна порушувати божественний промисел.

Вагітна Кенні
Вагітна Кенні

І ось на світ з’явилися завчасно довгоочікувані діти. Найбільша дитина важила всього півтора кілограма. Двох новонароджених відразу відправили на операційний стіл, так як вони народилися з ДЦП. Медики вирішили зробити операцію, що б діти змогли потім ходити. Усі інші діти народилися абсолютно здоровими.

Впервые в мире женщина родила семерых детей
Уперше в світі жінка народила сімох дітей
Мама гуляет с детьми
Мама гуляє з дітьми

Багатодітній родині Маккогі фінансово допомагали благодійні організації. Завдяки їм, у них з’явився великий і просторий будинок. Діти безкоштовно харчувалися в школі і їздили влітку відпочивати. Крім такої підтримки, чоловік Кенні все рівно багато працював і намагався забезпечити всім своїх дітей. Подружжя з самого дитинства привчали малюків бути самостійними і допомагати матері.

Мамина помощница
Мамина помічниця

Сьогодні це вже не маленькі діти, кожному з них виповнилося 23 роки. Вони всі рідні, але у мрії у кожного свої. Найстарший син планує стати будівельником. Інші хочуть стати медиком, учителем, вихователем і навіть програмістом. Одна з дочок мріє стати співачкою.

Семья Маккоги
Сім’я Маккогі

 ""

Сім’я вважає, що вони не просто родичі і брати з сестрами, вони справжні друзі. Тому завжди допомагають і підтримують один одного. Таке виховання і погляди бережуть їхні стосунки, і допомагають уникнути сварок.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.