Як зараз виглядають близнюки, які народилися з різним кольором шкіри?

Зазвичай близнюків видно здалеку, так як вони дуже схожі. Але ці сестри-близнюки мають шкіру різного кольору. Звичайно, їм спочатку не вірять. Тому дівчата показують свідоцтво про народження.

Унікальні дівчатка народилися в 1997 році у Великобританії. Їхній батько Вінсон європеєць, а мати Донна наполовину ямайка. Сестер звуть Люсі і Марія Ейлмера. Перша з дівчат має світлу шкіру і руде волосся, а друга – смуглява шатенка.

Разноцветные близнецы
Різнобарвні близнюки
Люси и Мария Эйлмер в детстве
Люсі і Марія Ейлмера в дитинстві
Необычные сестры-близняшки
Незвичайні сестри-близнючки

У жінки був ступор, коли вона побачила своїх новонароджених малят. Спочатку вони з чоловіком чекали одну дитину, але потім лікарі сказали, що будуть близнюки. Усі очікували побачити ідентичних дітей, і ніхто не думав, що вони будуть настільки різними і унікальними.

Ніякі вони не близнюки і навіть не двійнята, – подумали ви. Але медицина говорить так: «Близнюки – це дві і більше дитини, які разом росли в утробі матері і практично одночасно з’явилися на світ. Двійнятами прийнято називати різнояйцевих близнюків, а однояйцевих – просто близнюками», – повідомляє портал Wday.

Тому Марія і Люсі є близнюками, так як для зачаття використовувалася тільки одна яйцеклітина.

Близнецы с разным цветом кожи
Близнюки з різним кольором шкіри

«Ніхто не вірить, що ми близнюки, тому що я біла, а Марія темна. Ми можемо одягнутися однаково, але ми все одно не схожі, навіть на сестер, не те щоб на близнюків. Коли ми познайомилися з нашими новими друзями, вони не могли повірити, що ми сестри. Тому попросили нас показати наші свідоцтва про народження, щоб довести, що ми близнюки», – розповідає светлокожая сестра.

Дівчата не тільки різні зовні, але і всередині абсолютно не схожі. У них різний стиль одягу і погляди на життя.

Люсі, яка з рудим волоссям, сором’язлива і захоплюється дизайном. А Марія більш впевнена і відкрита дівчина, яка вивчає психологи і право.
У сестер-близнюків є старші брати і сестра. У всіх дітей шкіра, як у мами. Тільки Люсі народилася світлішою навіть за тата.

Семья Элмейр
Сім’я Елмейр

Фахівці кажуть, що шанс народити двоколірних близнюків дорівнює 1 до 500. Люсі і Марія дуже незвичайні близнюки, але вони близькі з самого народження. Вони відчувають і розуміють один одного без слів.

Дівчата раді, що це сталося саме з ними. Люсі зазначила: «Коли у тебе є близнюк, зовсім не схожий на тебе, люди ніколи тебе з ним не плутають, і це чудово».

Сестры-близнецы Люси и Мария
Сестри-близнята Люсі і Марія

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.