Вони навіть не мріяли про таке життя: жінка прихистила шістьох собак-інвалідів (Фото)

Жінка з Америки забрала з притулку шість собак з інвалідністю. У тварин з'явилася не тільки сім'я, але і запасні «лапи».

Усі любителі домашніх тварин хочуть собі красивих і здорових кошенят і собак. Тому проблемні і хворі чотирилапі друзі часто залишитися в притулках. Але їм теж потрібна любов і турбота. Незважаючи на деякі їх особливості, вони звичайні вихованці. Вони також будуть чекати, і любити свого господаря.

Трейсі Фаулер виявилася жінкою з величезною душею і серцем. Американка забрала з притулку шість собак, у яких були проблеми зі здоров’ям. Кожному з песиків потрібен був особливий догляд, але це зовсім не збентежило Трейсі. Вона зуміла подарувати всім тваринам щасливе життя, яке вони так потребували.

Трейси Фаулер с собакой
Трейсі Фаулер з собакою

Американка завжди любила собак. Колись у неї був пес, але він хворів і незабаром помер. Щоб легше пережити втрату, Трейсі взяла 2-х вівчарок і не змогла зупинитися. Зовсім скоро дівчина забрала ще шість собак-інвалідів з притулку. Зараз у неї вісім чотирилапих друзів, які дуже люблять свою добру господиню.

У колишніх жителів притулку було непросте життя. Усі вони паралізовані і не могли самостійно ходити. Але небайдужа жінка знайшла вихід: вона купила спеціальні коляски, які замінили собакам лапи.

Собаки играют
Собаки граються
Теперь животные могут самостоятельно ходить
Тепер тварини можуть самостійно ходити

 ""

Можна тільки уявити, що відчували тварини. Вони вже не сподівалися на таке щасливе життя, але Трейсі змінила їх долю. Собаки пересуваються за допомогою візка, але він зовсім не заважає їм грати і бігати цілими днями.

Фаулер упевнена, що інвалідність у тварин не повинна лякати людей. Це не привід не звертати на них увагу. Вони такі ж, як звичайні собаки. Їм також потрібна любов і сім’я.

Женщина приютила шесть собак-инвалидов
Жінка прихистила шістьох собак-інвалідів

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.