Росіянка вийшла заміж за японця: дитина змішаної крові вийшла незвичайно красивою (ФОТО)

Зворушлива історія дівчини, яка заради чоловіка переїхала в іншу країну. Як росіянка познайомилася з японцем і як виглядає їхня дитина – детально в матеріалі.

“У Японії в 19 ти ще дитина, а я їхала вже до нареченого”, – згадує 24-річна Маша, колишня москвичка.

У 2014 році дівчина поїхала до Японії на навчання, в школу японської мови. І лише один місяць змінив її життя.

Одного разу після занять разом з компанією друзів Маша зібралася на пляж:

Приїхали, розташувалися, накупалися, лежимо загоряємо. Сонце так розморило, що я почала засинати, і тут  гучний голос “хеллоу хеллоу!”. Відкриваю очі, а наді мною японське обличчя, я подумала ну ось вони рідненькі “пиво, риба, чебуреки, трубочки зі згущеним молоко” як у Сочі, але ні. Це був усього лише допитливий японець.

Наполегливого японця, який так хотів познайомитися з Машею, звали Такаші. На той момент наша героїня ще погано знала японську. Тому перекладачем була подружка Наташка, яка краще за всіх знала мову.

Маша і Такаші
Маша і Такаші

Статний і бородатий хлопець намагався домовитися, щоб ще один раз зустрітися. Але такий похмурий вигляд і натиск лякали дівчину, вона навіть подумала, що він якийсь маніяк. Тим більше в Москві її чекав хлопець.

Тоді Такаші запропонував сходити на побачення, коли вона буде вільна. Тобто розлучиться з коханим. Це дуже розвеселило Машу, дже у неї була “любов до гроба”. Принаймні так вона думала.

Наташа вирішила обмінятися контактами з японцем, але забула телефон. Тому Маші довелося дати свій номер за умови, що він від неї відстане.

Уже через тиждень Марія повернулася додому в Москву. Більше вона не бачилася з Такаші, але хлопець не втрачав надію і щодня писав. Дівчина була впевнена, що вони просто дружать.

Якось вона зрозуміла, що закохалася. Родичі відмовляли від ідеї створити сім’ю з іноземцем ще й старшим на 10 років. Але Маша довірилася собі, своїм почуття і вже рівно через рік знову полетіла до Японії. Через деякий час впевнено сказала “ТАК”.

Свадьба
Весілля
Россиянка вышла замуж за японца
Росіянка вийшла заміж за японця

Незабаром у закоханих народилася надзвичайно гарна дитина.

 "" Дівчинку назвали Луна. У три роки маленька вже прекрасно розмовляє російською, а також і японською мовою.

 ""

 ""

 "" Зараз Маша насолоджується материнством, веде блог в Інстаграм, де розповідає про себе, про виховання доньки та життя японців.

 "" Також родзинкою її профілю є бабуся чоловіка Сатое, яка днями відсвяткувала 99-річчя. Секрет довголіття старенької в тому, що вона не зациклюється і не занурюється у проблеми. А залишатися такою життєрадісною і бадьорою їй допомагають хороші люди, які її оточують.

Именинница
Іменинниця

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.