Дівчатка народилися зі зрощеними головами: як зараз виглядають сестри після вдалої операції (ФОТО)

Сіамські близнюки рідко виживають, але ці дівчатка завдяки професійним лікарям будуть жити звичайним життям. Медики зробили вдалу операцію, яка тривала 11 годин.

Сестри Ерін і Еббі Делані народилися зі зрощеними головами. Батьки погодилися на дуже ризиковану операцію, щоб дівчатка змогли жити повноцінним життям.

Величезна команда медиків з Дитячого госпіталю у Філадельфії готувалися до операції кілька місяців, яка в результаті виявилася успішною і тривала цілих 11 годин.

 "" Хірургам вдалося безпечно розділити сестер без будь-яких ускладнень. Вони впоралися з масивною кровотечею і зробили справжнє диво. Тепер у кожного з близнюків буде звичайне життя і можливість побудувати свою сім’ю.

Сиамские близнецы
Сіамські близнюки

Мама дівчаток Хезер Делані стверджує, що її малятка пережили складний період, але вони дуже щасливі.

 "" Після операції Ерін і Еббі провели в лікарні п’ять місяців під наглядом лікарів. І тільки потім їх відпустили додому.

 ""

Мама унікальних дітей говорить, обидві дочки добре розвиваються. Ерін першою навчилася сидіти, а Еббі перевертатися. Вони дуже допитливі і після всього пережитого нічого не бояться. Спочатку їм було незвично, адже вони завжди були разом. А тепер кожна з них може пізнавати світ самостійно.

 "" Батьки близнюків не можуть натішитися, адже найбільше вони мріяли, щоб їх маленькі дівчатка були здоровими.

Семья
Сім’я

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.