“Можна було і краще попрацювати”: як змінилися чоловік і дружина, які потрапили до стиліста (ФОТО)

Зазвичай жінки звертаються до стиліста за допомогою чи порадою, але цей чоловік не дарма погодився на кардинальну зміну іміджу. Дивовижне перетворення сімейної пари.

Подружжя Мур вирішило змінити своє життя і почали зі своєї зовнішності. Пара стала учасниками програми, де команда професійних стилістів з будь-якої людини може зробити зірку, як з обкладинки журналу. І навіть вік цьому не перешкода.

Удивительное преображение мужа и жены
Дивовижне перетворення чоловіка і дружини

Келлі і Кіт не побоялися такого експерименту. Жінці пофарбували волосся, прибрали трохи довжину. Образ завершили стриманим макіяжем, стильним одягом й аксесуарами.

А ось чоловік прийняв радикальне рішення. Тепер він може похвалитися модною стрижкою, а не довгим і сивим волоссям. Стилісти також підібрали темно-синій костюм і більш вдалу оправу, з якою він виглядає набагато молодше.

Муж и жена
Чоловік і дружина

Коли чоловік і дружина побачили один одного, то знову закохалися, як у перший раз.

 "" Стилісти дуже старилися, щоб отримати такий гідний результат. Але не всім сподобалося перевтілення жінки, а ось від чоловіка багато в захваті.

 ""

  • “Він просто красень, а вона … Можна було і краще попрацювати. Ледве на 3”;
  • “І взагалі стиліст повинна сказати, що жінці в такому віці носити розпущене волосся ну просто не пристойно!”;
  • “Тут я б відзначила лише чоловіка. Жінка змінилася не сильно і в будь-якому варіанті не вразила. А чоловік як був цікавим спочатку, так і після змін дуже добре виглядає”, – пишуть у мережі.

А вам сподобалося як змінились чоловік і дружина?

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.