Загальна довжина 3,5 метрів: як виглядають і живуть мама з дочками, які ніколи не стриглися (ФОТО)

Дочкам так сподобалося мамине волосся, що вони також відмовилися стригтися. У 43-річної жінки локони дістають майже до п'ят.

Ще в підлітковому віці американка Тере Лін Светлечіч Рассел вирішила не стригти волосся, і вже більше 25-років жінка не порушує своє правило. Своїм вчинком вона надихнула трьох дочок, які також відмовилися від стрижки.

Мама и дочки отрастили 3,5 метра волос
Мама і дочки відростили 3,5 метра волосся

Сімейство “Рапунцель” разом виглядає дуже ефектно. Загальна довжина їх волосся становить 3,5 метрів. Щоб помити таке волосся, жінці доводиться опускатися на коліна, оскільки вона може впасти від важкості мокрої шевелюри.

Женщина с длинными волосами
Жінка з довгим волоссям

Мити і доглядати за такою копицею волосся нелегко. Тільки для одного миття потрібно використовувати чверть флакона кондиціонера для волосся, а на розчісування потрібні годинни.

Длинные и густые волосы
Довге та густе волосся

Волосся виглядає дуже красиво, але в звичайному житті з ним не просто. Багато хто може випадково наступити на локони, так як вони у жінки майже п’ят.

 "" Незважаючи на складності, Тере Лін Светлечіч Рассел не планує стригтися. Завдяки її шевелюрі вона познайомилася зі своїм чоловіком, який у захваті від її довгого волосся.

 ""

Мама з дочками вже кілька років беруть участь у конкурсі “Найдовший кінський хвіст” і завжди займають призові місця.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.