52-річна пенсіонерка вийшла заміж за 25-річного африканця: жінка народила незвичайних близнюків (ФОТО)

Пенсіонерка з Росії закохалася в африканця, з яким листувалася три роки. Незабаром жінка вийшла заміж і народила молодому чоловікові двох синів.

Наталя Веденіна вже давно на пенсії. Через інвалідність жінка практично не виходить з дому. Тому багато часу проводить у соціальних мережах, щоб хоч якось спілкуватися з людьми. Але пенсіонерка навіть подумати не могла, що, сидячи вдома, зможе зустріти свою любов.

В Інтернеті Наталя познайомилася з 25-річним африканців на ім’я Пауль. Хлопець працював програмістом, тому спілкувалися вони дуже багато. Через деякий час вони почали телефонувати один одному по Skype. Такі відносини тривали цілих три роки, поки Пауль не купив квиток Наталії.

 "" Сім’я африканця була рада побачити Веденіну нарешті вживу. Вони вже встигли познайомитися, коли Пауль дзвонив по відеозв’язку. Кохану сина прийняла дуже тепло. А через тиждень Наталя прийняла пропозицію руки і серця.

 "" Весілля зіграли і в Росії, і на батьківщині африканця. Заради коханої Пауль переїхав в іншу країну.

Свадьба
Весілля

 "" Через деякий час 52-річна жінка завагітніла, і на світ з’явилися близнюки Девід і Данило.

 "" Під пологовим будинком маму з малюками чекав не тільки люблячий чоловік і батько, але і всі родичі та друзі.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.