Залежна від вагітності: жінка народила 12-ту дитину

Жінка каже, що живе в божевільні. Адже у неї 12 дітей. Вона визнає, що залежна від вагітності.

Коли Менді було шістнадцять років, вона вийшла заміж. Її чоловік, так як і вона, хотів велику сім’ю. Але ніхто не думав, що дітей буде дванадцять.

Жінка розповідає, що вони з чоловіком не планували стільки вагітностей. Але кожна дитина була бажаною.

Муж и жена
Чоловік і дружина

Хтось не може кинути курити або пити, а Менді залежна від вагітності. Багатодітна мама стверджує: «Чи можна назвати це залежністю? Я думаю так. І я зрозуміла це відразу ж, як тільки на світ з’явилася моя перша дитина».

Мама и новорожденный ребенок
Мама і новонароджена дитина

Здавалося б, що з такою великою родиною і таким серйозним материнським досвідом нічого не страшно. Але кожну вагітність жінка боїться і переживає, як в перший раз. З новонародженими дітьми завжди спочатку складно, і неважливо перша це чи дванадцята дитина.

Бути багатодітною мамою складно. Менді каже: «Перші 12 тижнів я була страшенно втомленою. Малятко постійно вимагало уваги, та й мої домашні обов’язки ніхто не відміняв. У підсумку я лягала спати не раніше другої години ночі».

Будинок цієї сім’ї з упевненістю можна назвати божевільним. Адже крім дітей, там ще є кішки і собаки. А тварини теж вимагають догляд і увагу. Звичайно, дорослі діти допомагають мамі і по дому, і з маленькими сестрами і братами. Але абсолютного спокою там немає. Зате, там завжди атмосферно і ненудно.

Многодетная семья
Багатодітна родина

 ""

Щаслива мама зізнається, що вагітність наповнює життя особливими фарбами: «Це чарівний момент першої зустрічі. Ви дев’ять місяців відчували його всередині себе, відчували його рухи, і ось, нарешті ви бачите його обличчя».

Менді обіцяє собі, що ця 12-та дитина остання. Але так жінка говорила і про сьому. А ось її чоловік налаштований на поповнення. Він хоче, як мінімум 20 дітей.

Отец с ребенком
Батько з дитиною

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.