Куди пропав Іван Будько із серіалу “Свати” і чи буде він у фінальному сезоні?

Ситком "Свати" - картина, яку люблять представники всіх поколінь. Її дивляться і діти, і молодь, і дорослі.

Навіть незважаючи на те, що нові сезони не випускають вже досить давно, шанувальники не перестають переглядати старі добрі пригоди сімейства Будько та Ковальових то в селі, то в Криму, то в турецькому готелі.

Безумовно, головним персонажем (одним з головних) залишається Іван Будько, чиї жарти розходилися по всіх країнах, де показували цю стрічку. Його простий і зрозумілий говір, а також поверхневі та доступні жарти – це те, що манило любов глядача.

Іван Будько з поросям
Іван Будько з поросям

Смішний, простий, але неймовірно глибокий серіал змусив багатьох глядачів переосмислити сімейні відносини.

У цій статті ми згадаємо як живе зараз Федір Добронравов, і чи буде він брати участь у фінальному сьомому сезоні картини

Федір Добронравов по життю однолюб і вже кілька десятків років перебуває у шлюбі з вихователькою дитсадка Іриною. У подружжя народилися двоє синів Віктор та Іван, які пішли по стопах батька, знімаючись у фільмах і серіалах. Також відомо, що у Федора Добронравова є три онуки Варвара та Василиса – дочки Віктора, і Вероніка – дочка Івана.

Іван Будько і Валюха
Іван Будько і Валюха

Зараз він практично весь свій вільний час приділяє родині.

Тим більше, в 2020 році стало відомо, що він покинув театр, в якому працював довгі роки. Відповідно, часу на сім’ю стало ще більше.

Іван Будько і Валюха
Іван Будько і Валюха

У мережі подейкували, що в сьомому (завершальному) сезоні “Сватів ” його не буде. Однак з акторського складу в офіційних джерелах головного героя поки не виключили.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.