Жінка врятувала життя синові, який падав з 4 поверху (Відео)

Жінка врятувала життя своєму синові. Хлопчик не втримався і почав падати з четвертого поверху, але мама дуже швидко відреагувала.

Швидше за все, жінки мають чарівні здібності. Адже тільки прекрасні дами можуть і гроші заробляти, і за будинком дивитися, і чоловіка плекати. А коли вона ще мама, то вона, як справжній супергерой.

Жінка-мати може все. Вона дуже втомлюється, але ніколи цього не показує. Вона не здається, і у неї завжди працює «друге дихання». Але коли щось відбувається з її дитиною, світ навколо валиться і все втрачає сенс.

Усе сталося у величезній будівлі компанії Monserrate, яка в Колумбії в місті Медельїн.

Ця матуся відчула, як серце завмирає. Вона врятувала свою дитину від падіння з четвертого поверху. Усе було добре, малюк був поруч. Але діти хоча і маленькі, але дуже спритні. Мама з дитиною вийшли з ліфта і прямували в коридор. Спочатку вони йшли, тримаючись за руки. Але хлопчик захотів подивитися, що там внизу. Він опустився на коліна, але не втримався і просто почав падати вниз. Завдяки матері, яка миттєво зреагувала, малюк не покалічився.

Жінка в ту ж секунду просто стрибнула і зловила сина. Неможливо зрозуміти і пояснити, на що здатний людський організм під час стресу або шоку.

Подивіться, як реагують інші люди. Ті жінки допомагали мамі і переживали, як ніби це сталося з ними.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!