Мама в шоці: чому користувачі інтернету розкритикували зовнішність дівчинки?

Жінка просто поділилася фотографією дочки в Інтернеті. Але люди негативно відреагували не зовнішність маленької дівчинки.

Маріанна сучасна жінка, яка виховує доньку і веде сторінку в Інстаграм. Якось молода мама опублікувала фотографії свого малятка. Зараз багато діляться дитячими знімками, адже на маленьких дітей можна дивитися вічно. Але Маріанна була шокована, коли люди почали коментувати.

Дівчина не думала, що фото її дочки може викликати стільки критики. Більшість людей залишали негативні коментарі, навіть насміхалися.

Девочка Ангелика
Дівчинка Ангеліка
Ребенок родился с пятнами на лице
Дитина народилася з плямами на обличчі

Маленьку звуть Ангеліка. Дівчинка народилася з родимими плямами на обличчі. У дитини все добре зі здоров’ям, ця шкірна особливість ніяк не загрожує життю. Але користувачі Інтернету мабуть не зрозуміли, і почали письмово ображати. Наприклад, що Ангеліка не буде щасливою, і ніхто її заміж не візьме. Порадники говорили, щоб мама ховала плями дівчинки під макіяжем. А деякі навіть писали, що дитину краще не показувати.

 ""

Не тільки в мережі так реагують на зовнішність незвичайної дівчинки. Маріанна розповідає, що є такі люди, які близько не підходять до них. Напевно, думають, що дитина хворіє.

Маріанна згадує: «… хтось на футбольній грі сказав мені, що вона «дефектна». Він просто сказав це мені і пішов. Я була в шоці. Ще мені говорили, що вона ніколи не знайде собі другу половину. І мені не потрібно було дозволяти їй грати з киплячою водою».

Негативу багато, але дівчина з чоловіком намагаються не реагувати на таких розумників. Батьки дуже люблять свою дівчинку такою, яка вона є. А родимі плями називають «поцілунком ангела».

Мама и маленькая дочь
Мама і маленька донька

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.