Дитина на підлозі, а телефон в руках: жінку засудили в інтернеті

Цю маму сфотографували з дитиною в аеропорту Колорадо. Тільки фото потрапило в мережу, люди миттєво налетіли з бурхливими коментарями на жінку.

На знімку видно, як американка Моллі Ленсінг сидить і тримає в руках телефон, а не дитину. Немовля в той час лежить на підлозі. Після такого в голову приходить тільки негатив. Ось і користувачі Фейсбуку почали писати: «огидна мати», «недолуга жінка», «таку матусю потрібно позбавити батьківських прав».

І зовсім не дивно, що виникла така реакція суспільства. Адже яка нормальна мати покладе грудного малюка на тоненьку пелюшку і на підлогу, а сама буде розважатися в телефоні? Правильно, так ніхто не чинить. Але, можливо, іноді люди помиляються, і перше враження не завжди правдиве?

 ""

Моллі не помітила, що її знімають на камеру. Про це вона вже дізналася з соціальної мережі, коли сама побачила це фото. Жінка зрозуміла, як це виглядало з боку, і вирішила прояснити ситуацію. Вона хотіла розповісти всім, що вона не така погана мати, як всі пишуть. Тому Ленсінг знайшла редакцію журналу для матусь, і попросила опублікувати свою історію.

Американка написала, що в той день летіла до своїх батьків. Моллі близько 20 годин тримала дівчинку на руках, так як її рейс затримали. Але руки настільки втомилися, що у неї більше не було сил. Тому молода мама на кілька хвилин поклала дитину на підлогу. А по телефону вона говорила зі своєю мамою, так як жінка переживала, чому її дочка і внучка ще не прилетіли. Тоді і зробили такий «вдалий» знімок.

Ленсінг дуже засмутилася, оскільки не заслуговує на такі жахливі слова. У неї є троє дітей, і їй ще ніхто не говорив, що вона погана мати.

Семья
Родина

Через таку фотографію у жінки також з’явилися проблеми на роботі. Вона на півставки працює медсестрою, доглядає за дітьми. Моллі довелося довго пояснювати, чому вона стала такою «популярною». Так як колеги не знали, чи можна тепер довіряти їй чужих дітей.

Після такого звернення жінку підтримали інші мами. Оскільки вони теж знають, як важко постійно носити дитину на руках.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!