Батько перестав спілкуватися з рідним сином, коли побачив його наречену

Хлопець захотів взяти за дружину дівчину з пишними формами, але його батько не схвалив вибір сина. Через це чоловік перестав спілкуватися з власною дитиною.

Справжня любов не бачить вад у зовнішності і характері. Людину люблять просто так, а не за кількість кілограмів. Але яка ж любовна історія без маленької трагедії?

Дівчину з Данії звуть Амаль Дженнінг, і вона до цієї зустрічі ніколи не любила себе. Справа в тому, що Амаль з раннього дитинства страждала від зайвої ваги. І страждала вона у всіх сенсах.

Амаль в детстве
Амаль в дитинстві
Девушка всю жизнь страдает от лишнего веса
Дівчина все життя страждає від зайвої ваги

Вона не могла купити собі одяг за віком, тому доводилося купувати речі для дорослих жінок. Вона ніколи не любила своє відображення в дзеркалі, і постійно чула глузування. Амаль згадує: «Я завжди ненавиділа своє тіло, тому, що була повною все життя. Я була впевнена, що у мене ніколи не буде хлопця, але все змінилося, коли я зустріла Шона. Тепер я заміжня. Я почала любити і поважати себе».

Молоді люди познайомилися в Інтернеті. Спочатку вони довго душевно листувалися. Згодом почали спілкуватися по веб-камері, так як вона з Данії, а він з Великобританії. Хлопець не звертав уваги на зовнішність дівчини, вони годинами могли розмовляти. Незабаром вони навіть їздили в гості один до одного. Після таких душевних розмов, Амаль зізналася в любові Шону. Дівчина написала вірш у себе на сторінці в Фейсбук, який присвятила коханому. Шон не відразу зрозумів, що ці рядки написали для нього, але потім і сам відповів взаємністю.

Амаль и Шон
Амаль і Шон
Влюбленная пара
Закохана пара

 ""

Дівчина переїхала до Британії, щоб завжди бути поруч з Шоном. Там вона познайомилася з рідними хлопця. Але батько Шона не прийняв вибір сина. А потім навіть перестав з ним спілкуватися, коли дізнався, що пара планує весілля.

Закохані провели скромну весільну церемонію на пляжі. Після дев’яти років знайомства, вони вирішили стати чоловіком і дружиною.

Свадебная церемония
Весільна церемонія

Також дівчина в одному інтерв’ю розповіла як потрібно реагувати на образи людей з приводу зовнішності: «Ви ніколи не зможете заборонити їм дивитися на вас, але ви можете ігнорувати це. Одного разу ви знайдете людину, яка полюбить вас».

Счастливая невеста
Щаслива наречена

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.