Дівчинка виглядає, як красива лялька (ФОТО)

Користувачі Інтернету не повірили, що зовнішність натуральна. Оскільки дівчинка схожа на ляльку. Але коли побачили її маму, сумніви зникли.

Дівчинка з Таїланду стала популярною у всьому світі. А все тому, що її мама опублікувала кілька фото дочки в соціальній мережі. На знімках  дитина, схожа на няньку, позує в різних костюмах.

 "" "" ""

Підписники не вірили, що це справжня зовнішність дівчинки. Багато хто думав, що це фотошоп. Але потім молода мама виклала і своє фото. Виявилося, що все натуральне. Тепер стало зрозуміло, чому дівчинка так схожа на ляльку.

 "" ""

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.