Жінка народила четвірню: 14-річні дівчатка дуже схожі на маму (ФОТО)

Жінка народила ідентичних четвернят. Мало того, що близнюки всі як один, так дівчатка ще дуже схожі на маму.

Джулія володіє величезною удачею. Адже жінка народила ідентичних четвернят. Відомо, що ймовірність стати мамою хоча б двійнят становить всього 2%. Але Джулія отримала величезний комплімент від природи у вигляді чотирьох дочок-близнят.

Жінка завагітніла звичайним способом. Усе було добре, але на першому УЗД медики радили перервати вагітність. Вони не могли сказати з упевненістю, що на світ з’являться здорові дівчатка. Так як близнюки розвивалися в одній плаценті. Але це зовсім не лякало майбутню маму, тому вона була проти будь-якого втручання.

Четвернята народилися завчасно за допомогою кесаревого розтину. Дві дівчинки були здоровими, а інші дві – зовсім крихітні. Але сестрички швидко набирали вагу.

Девочки-близнецы
Дівчатка-близнюки

З кожним днем дівчатка-близнюки ставали схожими один на одного. У всіх були милі кучерики золотистого кольору, а ще Джулія їх одягала в однаковий одяг. Тому ніхто не міг пройти повз сестер. Здавалося, що це одна дитина.

Сестры
Сестри

Зараз 14-річні дівчатка дуже схожі на маму. Як і жінка, сестри носять окуляри. Забавні дитячі кучері залишилися, але волосся потемніло. Дівчата дуже різні за характером, але зовнішні майже ідентичні. Тому чужій людині складно відрізнити четвернят один від одного.

Девочки-близнецы похожи на маму
Дівчатка-близнюки схожі на маму

 ""

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.