Як яскрава помада, накладне волосся та вії змінили зовнішність простої бабусі? Косметика творить чудеса (ФОТО)

Всі звикли вважати, що після 50 життя зупиняється, а жінка вмить перетворюється на бабусю. Ця жіночка довела, що кожна має право на вічну молодість – косметика змінила її до невпізнання

Сучасна індустрія моди та краси дійшла такого рівня розвитку, що будь-яка жінка може бути впевнена – старість їй не страшна. Правильний догляд за обличчям і тілом, вірно підібрані косметичні засоби та вмілі руки візажиста можуть перетворити 80-річну бабусю знову на 18-річну дівчину. Магічні перетворення жінок завжди знаходять відгук серед користувачів Мережі.

Сучасні жінки усвідомили, що вічна молодість – це не міф та далеко не приємна казка для дівчат. Вони мають достатньо засобів, які допоможуть їм омолодитися. Якісні фарби для волосся, що приховують вікову сивину, хороша косметика, що дозволяє “відкрити” погляд і підтягнути шкіру та багато інших засобів, які багато хто собі може дозволити.

Так, жінкам необов’язково вдаватися до послуг пластичних хірургів – потрібно просто навчитися любити себе та правильно наносити макіяж. Однак, перший пункт куди важливіший, адже гарна усмішка омолодить обличчя набагато краще за будь-яку помаду або тональну основу.

Українка Світлана Гасс

Найкрасивіша бабуся з Одеси розкрила секрет вічної молодості
Найкрасивіша бабуся з Одеси розкрила секрет вічної молодості

Можемо посперечатися, що якби ви побачили цю українську бабусю на вулиці, то ніколи б у житті не сказали, що їй 62 роки. Жінка у свої роки виховує онука-підлітка, займається власним бізнесом та активно подорожує світом.

Крім того, Світлана у 2017 році отримала звання “Найкрасивіша бабуся у світі” і це не дивно, адже Гасс має підтягнуте тіло, світлу та свіжу зовнішність, а також надихає кожного своєю бадьорістю та позитивом.

Сама Світлана ділиться секретом вічної молодості: найголовніше – це завжди бути рухливим. За словами бабусі, вона завжди вела здорові та активний спосіб життя. Постійні заняття спортом подарували їй привілей бути вічно молодою.

Бабуля з Великобританії

15-річна онука кардинально змінила зовнішність своєї бабусі
15-річна онука кардинально змінила зовнішність своєї бабусі

15-річна внучка цієї жінки змогла буквально здійснити подвиг – вона у своєму юному віці настільки вміло поводиться з косметикою, що змогла правильно нанести макіяж на зрілу шкіру.

Дівчинка намалювала своїй бабусі красиві брови, вірно нанесла тональну основу та підкреслила гарні губи дами. В результаті бабусю не впізнати – багатьом може здатися, що вона зовсім подружка зі своєю онукою.

Американська бабуся

Неймовірне перетворення бабусі
Неймовірне перетворення бабусі

Цю жінку у старечому будинку відвідала молода родичка. Дівчина мала чудовий настрій, яким вона захотіла поділитися з бабулею і зробила її макіяж.

Користувачі мережі відзначили, що таке перетворення воістину магічне.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!