Як концерт Бейонсе змінив долю дівчинки зі сколіозом і допоміг стати моделлю?

16-річна Амелія Керні з Лестершира завжди мріяла стати модель, але хвора спина не дозволяла навіть дівчинці дотягнутися до пальців на ногах, - повідомляє Dailymail.

Батьки дівчинки помітили, що її стегнові кістки були різної висоти, тому звернулися до лікаря. Таз Амелії був викривлений, їй діагностували сколіоз. Через хворобу мрія тільки віддалялася.

Керні згадує: «Я ходила дивним чином, і мама відвела мене до лікаря. Ми думали, що мені потрібні тільки спеціальні устілки у взуття. Лікар попросив мене нахилитися і сказав, що у мене сколіоз. Я росла так швидко, що хребет не витримав і скривився».

Мама дівчинки розповідає, що після слів медика була шокована. Жінка завжди думала, що у дочки немає ніяких особливих проблем зі здоров’ям. Але медицина нічого не могла змінити, так як Амелії було всього 16, про її організм ще розвивався.

Амалия с мамой
Амелія з мамою

З кожним днем і з кожним рухом спина боліла все сильніше, а хребет викривлявся. Амелія каже, що було так боляче, що вона не могла нормально зав’язати шнурки.

Через кілька місяців сталося те, що ніхто не очікував. Сім’я Керні була на концерті відомої співачки Бейонсе. Саме там її помітив Деніел Кук, який працював в модельному агентстві Daniel Model Management. Ця зустріч змінила життя 16-річної дівчинки зі сколіозом. Вона була в шоці. Адже Амалія ніколи на вважала себе красивою. Тому вона не могла повірити в це.

Мрія була так близько, але сколіоз не давав спокою ні хвилини. Тому Амелія прийняла дуже важливе рішення у своєму житті. Пройшов рік, і майбутньої моделі зробили операцію на хребті. Дівчинці вставили металеві штирі, які залишили величезний шрам на спині. Після цього почалася біла смуга.

Шрам на спине
Шрам на спині

Амелія каже, що після операції почувається набагато краще. Біль ще зовсім не пройшов, але вона вже може займатися спортом. Фізичні вправи допомагають їй швидше відновлюватися.

 ""

Дівчина приїхала в Лондон, щоб укласти модельний контракт. Незабаром відбулася і перша професійна зйомка. Амелія зазначила, що завжди була тихою і сором’язливою, але її мрія допомогла стати сміливішою.

Модель
Модель

Зараз дівчина відчуває себе прекрасно, і вона планує побудувати серйозну кар’єру фотомоделі.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.