Був донором, а став нареченим: чоловік віддав незнайомій дівчині частину печінки

Чоловік став донором для незнайомої дівчини, яка потім стала його дружиною.

Зазвичай молоді люди знайомляться на вечірці або в інтернеті, на побачення ходять в кафе і ресторани. А ця дівчина і чоловік один раз пообідали, а другу зустріч провели на ліжках в лікарні.

«Ми з мамою обнялися і плакали», – розповідає Хізер Крюгер. 25-річна дівчина боролася з раком, і їй терміново потрібна була пересадка печінки. Американка плакала від щастя, коли їй подзвонив лікар і повідомив, що знайшовся донор.

Добродушний Кріс Демпсі погодився віддати частину своєї печінки, щоб врятувати життя незнайомки. Чоловік дізнався, що родичка його колеги хвора, і їй терміново потрібна операція. Він недовго думав і запропонував свою допомогу. Кріс давно для себе вирішив, що якщо він може допомога чимось іншій людині, він обов’язково це зробить. Але ніхто навіть не припускав, що в цій історії може бути настільки щасливий кінець. Точніше початок нового життя.

Чоловік заради чужої людини здав усі аналізи, які вимагали медики. Адже потрібно було конкретно знати, що він на 100% може бути донором незнайомки.

За кілька днів до операції Хізер запропонувала Крісу зустрітися за обідом. Дівчина хотіла ближче пізнати чоловіка, який жертвує собою заради неї. Вони мило поспілкувалися і підтримували свої дружні відносини.

Крис и Хизер
Кріс і Хізер

Напередодні свого 26-го дня народження дівчині зробили операцію. Після вдалої пересадки органу, вона зрозуміла, що не може просто так забути Кріса. Хоча чоловік говорив, що він не вимагає і не чекає ніякої подяки. Він це робить, тому що щиро хоче допомогти.

 ""

Мужчина спас девушку
Чоловік врятував дівчину

Між Крісом і Хізер виник особливий зв’язок. Їхні стосунки наповнилися почуттями, і це не можна було назвати просто дружбою. Серйозна операція не тільки врятувала життя дівчині, вона ще й побудувала нову сім’ю.

Теперь у них одинаковые шрамы
Тепер у них однакові шрами

Незабаром чоловік зробив коханій пропозицію, від якої Хізер, звичайно, не відмовилася.

Свадьба
Весілля

На самому весіллі дівчина сказала своєму чоловікові дуже зворушливі слова: «Ти неймовірна людина з усіх, кого я коли-небудь знала. Ти віриш в мене, і змушуєш відчувати себе щасливою кожен день. Завдяки тобі я сміюся, посміхаюся і навіть наважуюся знову мріяти».

Свадебная церемония
Весільна церемонія

 ""

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.