Незвичайна пара: як живе 2-х метровий хлопець і мініатюрна дівчина?

Що тільки не чула на свою адресу ця незвичайна пара. Особливість її в тому, що різниця в рості дівчини і хлопця становить майже півметра.

Вони завжди притягують погляди перехожих, коли просто гуляють або йдуть за продуктами. А все тому, що виглядають, як старший брат з молодшою сестрою.

Американці Софія і Майлз познайомилися на роботі. Спочатку вони не звертали уваги один на одного, але потім щось змінилося.

Молоді люди ближче познайомилися, багато часу проводили на роботі і в неробочі дні. Незабаром між хлопцем і дівчиною зав’язалися стосунки. Вони почали зустрічатися.

София и Майлз
Софія і Майлз

Зріст Майлза становить майже два метри, а ось у Софії – всього 152 сантиметри. Тому вони страждають від усіляких жартів і дуже часто відповідають на дурні питання.

Колеги по роботі дали їм прізвисько – Гуллівер і Дюймовочка. Але не тільки співробітники жартують, в соціальних мережах «доброзичливці» не соромляться писати під фотографіями пари образливі коментарі.

 ""

Порадники пишуть, щоб Софія залишила свого хлопця іншим вищим дівчатам. Але, незважаючи на всі глузування, закохана пара намагається не звертати уваги на кривдників.

Навіть коли дівчина носить взуття на підборах, різниця в рості все одно помітна. Іноді їх запитують, як вони цілуються. «Майлзу доводиться згинатися, а я стаю навшпиньки» – відповідає усміхнена Софія.

Незвичайна пара вже навчилася жити зі своїми особливостями. Їх різниця в рості бентежить тільки оточуючих.

 ""

Згодом Софія завагітніла і народила сина Ремі. Лікарі кажуть, що хлопчик буде високим, як тато. Медики припускають, що дитина вже в 18 років буде ростом, як його батько.

Семья
Сім’я

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.