Все-таки стрижка змінює зовнішність людини: перукар підстриг бездомного чоловіка (ФОТО)

Молодий перукар безкоштовно підстриг неохайного бездомного чоловіка. Результат вразив усіх.

Перше враження не можна змінити. Щоб не говорили, а зовнішність має велике значення. Напевно, ви теж помічали: як ти виглядаєш, так і до тебе ставляться. Адже це правда, що зустрічають по одягу.

Що ви думаєте, коли бачите бездомного або неохайну людину? Здогадуюся, що думки не найприємніші. Складно повірити, але під дірявою сорочкою з недоглянутою бородою і волоссям може ховатися цілком пристойна людина. Так і сталося з цим чоловіком.

Одного разу бездомний зайшов в перукарню. У нього була довга борода і вуса, які закривали майже все обличчя. А розпатлане волосся так і просилося, щоб їх помили і підстригли.

 ""

Хлопець, який там працював, запропонував незвичайному відвідувачеві безкоштовно підстригтися. Чоловік спочатку розгубився, але погодився. Швидше він чекав, що йому покажуть рукою на вихід, а не на перукарське крісло.

Стиліст приступив до роботи. Результату чекали всі працівники салону.

 ""

Упевнені руху ножицями, і стильна стрижка готова. До речі, хлопець бездомного також поголив. Бездомний перетворився в стильного чоловіка з модною стрижкою і акуратною бородою. Навіть сам чоловік спочатку себе не впізнав.

Новая стрижка
Нова зачіска

Виявилося, що колись він потрапив в аварію. Через це він втратив роботу. За житло не було чим платити, тому довелося «переїхати» на вулицю. На жаль, ні рідні, ні друзі не дали притулок чоловіку. Тепер йому щодня доводиться виживати. Але з такою стрижкою він, напевно, знайде роботу.

 ""

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.