Ми знаємо, що вона зіткнеться з труднощами: батьки відмовилися видаляти родимку на обличчі дитини

Дитина народилася з незвичайною родимкою на обличчі. Батьки впевнені, що зможуть навчити дівчинку любити себе.

30-річна американка Лейсі Джексон не часто чує компліменти про зовнішність своєї маленької дочки. Замість цього жінка ловить жахливі або шоковані погляди на дівчинку.

У самої Лейсі, коли вона народила і побачила дитину, з’явилася депресія. Жінка вперше бачила таке. Це перше дитя з її родини, яке народилося з незвичайною зовнішністю.

Дівчинка на ім’я Наталі з’явилася на світ з величезною чорною плямою на обличчі. Медики говорили, що це вроджений дефект, який зустрічається дуже рідко.

Ребенок родился с пятном на лице
Дитина народилася з плямою на обличчі

Спочатку батьків лякав зовнішній вигляд дитини. Але незабаром вони дізналися, що родима пляма може рости. І це не зовсім безпечно для здоров’я малятка. Сама Наталі народилася здоровою, але дефект говорив, що у дівчинки є ризик в майбутньому захворіти на онкологію.

Лікарі можуть видалити родиму пляму, але така операція небезпечна і недешева. Тому Лейсі з чоловіком вирішили залишити все як є.

Батьки знають, що дитині буде нелегко. Вони впевнені, що зможуть навчити дівчинку правильно ставитися до своєї особливості. Саме до особливості, а не до дефекту. Вони стверджують, що тут немає нічого потворного. Усі ми різні і кожен з нас по-своєму прекрасний.

У родині тримісячну дівчинку називають маленьким супергероєм. Старші брати знайшли деяку схожість у зовнішності сестри і Бетмена.

Мама дитини говорить, що вони вже звикли до поглядів оточуючих. Усі дивляться, коли вони гуляють. Але головне для батьків, що їх донечка здорова.

Брат и сестра
Брат і сестра

Лейсі Джексон розповіла: «Я твердо вирішила, що ми будемо дуже любити її і подаруємо їй всю впевненість в світі, щоб в майбутньому вона усвідомила, наскільки вона красива і сильна».

 ""

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.