Люди більше не лякаються: 27-річний дівчині видалили пухлину на обличчі (ФОТО)

У дівчини з Кенії була величезна пухлина на обличчі. Але після операції молода мама може говорити, посміхатися і спокійно виходити на вулицю.

27-річна дівчина на ім’я Яя з Кенії через величезну пухлини на обличчі практично не розмовляла. Доброякісна пухлина активно розвивалася протягом восьми років. Коли пухлина стала занадто великою, почалися проблеми з щелепою. Яя не могла нормально навіть їсти.

Доброкачественная опухоль
Доброякісна пухлина

Молода жінка виховує 9-річну дочку. Усі гроші йшли на дитину, тому Яя не могла назбирати на операцію.

Її зовнішній вигляд так лякав людей, що дівчина рідко виходила з дому. Вона дуже соромилася, так як усі навколишні дивилися на її незвичайне обличчя. Але завдяки медичній організації «Mercy Ships» (Кораблі милосердя), Яя тепер може посміхатися і спокійно гуляти з донькою.

Це благодійне товариство подорожує по світу і допомагає нужденним людям зовсім безкоштовно. Медики видалили дівчині пухлину з обличчя. Нарешті маленька дочка побачила мамину посмішку.

Девушка после операции
Дівчина після операції

«Після операції я відчуваю себе красивою і щасливою. Я можу вільно рухатися і ходити там, де мені завгодно. Люди більше не бояться мене », – повідомила дівчина.

Теперь девушка может улыбаться
Тепер дівчина може посміхатися

 ""

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.