Плакав, як дитина: 60-річний чоловік зустрівся з мамою, яка залишила його в притулку

Чоловік довгі роки намагався знайти рідну маму. І тільки, будучи в зрілому віці, його мрія здійснилася.

Після народження малюка жінка відразу ж відмовилася від дитини. Донні Баллард виріс у дитячому будинку.

Чоловік усе життя мріяв побачити біологічну маму. Донні не планував влаштовувати допит. Чому і для чого вона відмовилася від нього. Він просто хотів побачити ту жінку, яка подарувала йому життя.

«Я гуляв на пляжі і дивився то на схід, то на захід сонця. Я дивився на зірки і думав, хто моя мама? Хто моя сім’я? Хто вони? », – розповідає Баллард.

Він знав тільки ім’я біологічної матері, воно було написано в свідоцтві про народження. Виявилося, що цієї інформації було достатньо.

Чоловік зареєструвався на сайті, який допомагає знайти родичів. Пошуки тривали близько семи років. І в один вдалий день він знайшов дівчину, яка могла б бути його племінницею.

60-річний Донні відразу ж написав потенційній родичці. З’ясувалося, що тітка цієї дівчини була сестрою Балларда. А через деякий час чоловік нарешті зустрівся і з рідною мамою.

Перша зустріч була дуже зворушливою. Чоловік у віці 60 років плакав і міцно обіймав маму, як маленька дитина. Його мрія здійснилася.

 ""

Дороті Мері Пірс-Коен, біологічна мати Донні, ніколи не забувала сина. Адже це була її перша дитина. Вона також мріяла, що коли-небудь вона зустрінеться з сином. Але це здавалося нереальним.

Жінка розповіла, що її рідна мати змусила віддати маленького хлопчика до притулку. Однак не було ні дня, щоб Дороті не згадувати первістка.

«З цього дня я вірю в чудеса», – говорив чоловік. Тепер Донні знає, чия у нього усмішка. Тепер він зможе привітати найулюбленішу жінку з Днем матері!

 ""

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!