«Перехожі майже ламають собі шиї, аби подивитися на нас: через свою шкіру дівчинка страждає від поглядів оточуючих

Дівчинка успадкувала від мами деякі особливості шкіри. Вона ще зовсім маленька, але чужі погляди вже змушують дитину комплексувати з приводу зовнішності.

Коли Вікторія була вагітна, вона боялася, щоб хвороба не передалася доньці. Жінка народилася з пьебальдизмом. Це вроджене шкірне захворювання, яке проявляється у вигляді білих плям на шкірі. Його ще називають частковим альбінізмом.

«Я молилася Богу, щоб моя дитина цього не отримав», – каже Вікторія.

Жінка досі згадує тяжке дитинство. Над нею постійно сміялися, і вона соромилася своєї зовнішності. Тому вона не хотіла, щоб і її дочка пройшла через це. Але коли дівчинка народилася з такою ж особливістю, американка вирішила, що не дозволить їй страждати:

«Ми з батьком давно сказали їй, що її шкіра особлива, як у супергероя. Коли ми граємо разом, то з’єднуємо наші руки і говоримо: «Суперсила». Ми всі говоримо їй, що вона красива. Хочу, щоб вона завжди це знала і була впевнена у собі».

 ""

Завдяки підтримці батьків дівчинка на ім’я Присцилла полюбила себе такою, яка є. Вона із задоволенням розглядає себе в дзеркалі. Але бувають моменти, коли хочеться просто сховатися від чужих поглядів.

Незнайомці дивляться з гидливістю, і це змушує дитину нервувати і закриватися у собі.

«І їх погляд дуже грубий. Ми веземо її в торговий центр, а перехожі майже ламають собі шиї, аби подивився на нас », – розповідає Вікторія.

 ""

Після таких прогулянок дівчинка почуває себе невпевнено. Багато хто не розуміє, що це маленька дитина. Що всі люди різні, а стандарти придумали тільки для подіуму.

Таких ситуацій дуже багато. Наприклад, коли Присцилла була на тренуванні з тхеквондо. Дівчинка попросила маму, щоб переодягнутися в іншій кімнаті. Оскільки діти сміялися з її двокольорової шкіри.

Семья
Родина

Батьки намагаються навчити доньку приймати себе і не залежати від думки інших. Вони не ховають тіло дитини під одягом. Вони вважають: «Чим більше людей знають про це, тим менше вони будуть дивитися».

Суспільству потрібно зрозуміти, що всі ми різні і по-своєму красиві.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.