З неохайного бродяги в стилягу: перукар підстриг бездомного чоловіка. Неймовірне перевтілення (ФОТО)

Чоловік більше не відчуває себе волоцюгою. Тепер з новою стрижкою починається нове життя.

Його звуть Ларрі Грін. Чоловік близько 20 років прожив на вулиці. Сміттєвий бак став його рідною домівкою і холодильником. Американець втратив усе. А через неохайний вигляд навіть сам забув, як насправді виглядає.

Недоглянуте волосся, сива брода, брудний одяг відлякували оточуючих. Але тільки дівчина з малиновими волоссям, яка працювала перукарем, заглянула чоловікові в очі. Вона побачила море туги і горя, тому вирішила хоч якось допомогти. Єдине, що вона могла зробити, це подарувати безхатченку охайний вигляд.

Дівчина відрізала заплутане волосся, зробила стильну чоловічу стрижку. Також стиліст підстриг бороду, яка зараз виглядає акуратно.

 ""

Крім цього, перукар знайшла Ларрі костюм, сорочку і навіть краватку. У такому вигляді Грін з упевненістю може йти на співбесіду.

 ""

Чоловік не міг через зовнішній вигляду знайти роботу, щоб, хоча б, нормальні продукти купувати. Завдяки стилісту він з упевненістю починає нове життя.

Дівчина каже, що кожен гідний отримати другий шанс. У всіх є право на помилку. Тому при можливості потрібно допомагати іншим.

Колишній неохайний бродяга перетворився в стильного чоловіка у діловому костюмі. Він дуже вдячний перукарю, що вона допомогла стати на шлях нормального життя. Нова стрижка змінила так чоловіка, що його ледь впізнаєш на першій фотографії.

 ""

Усе-таки як же важливо помічати не просто бездомних, а людей, яким потрібна допомога. Навіть стрижка може змінити життя людини.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.