Кожному близнюку довелося зробити бирку з ім’ям: батьки не можуть розрізнити своїх трьох дітей (ФОТО)

У всіх одне обличчя. У сімейної пари народилися близнюки. Трьом хлопчикам зробили іменні браслети, щоб хоч якось їх відрізняти.

Подружжя Кеті і Роб Кроу дуже переживали, коли лікар повідомив про трійню. 26-річна британка вдруге завагітніла і носила під серцем трьох хлопчиків-близнюків.

У молодої сім’ї уже був чотирирічний син на ім’я Джейкоб. Кеті боялася, що вони не зможуть виховувати ще трьох близнюків. Оскільки будинок був невеликим. Але бабуся дівчини змогла заспокоїти вагітну внучку.

«Усе в житті відбувається з якоїсь причини», – сказала старенька. Уже після пологів Кеті переконалася у цьому сама.

 ""

Дівчина народила прекрасних близнюків, яких назвали Джошуа, Томмі й Едді. Тільки малюки були настільки схожими один на одного, що батькам спочатку довелося зробити бирки з ім’ям. Так як відрізнити їх було просто неможливо. Уже коли вони трохи підростуть, проявиться характер і можна буде зняти іменні браслети.

 ""

Кеті Кроу вже навіть не згадує про ті переживання і страх під час вагітності.

 ""

«Зараз мої діти тут, поруч зі мною і я щаслива», – говорить мама близнюків.

 ""

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.