Як зараз виглядають 10-річні сестри-близнючки, яких у мережі назвали найкрасивішими у світі? (ФОТО)

Сестри-близнючки народилися у звичайній родині, але завдяки своїй зовнішності прославилися у всьому світі, а в 7 років підписали перший контракт з модельним агентством.

Близнята Ава і Леа Клементс народилися раніше терміну, але дівчатка були абсолютно здорові. Їх батьки вже виховували сина Чейза, але вони не думали, що невдовзі всі діти стануть успішними моделями.

 ""

Мама близнят Джекі отримувала багато компліментів, коли гуляла з ними на вулиці. Більшість перехожих говорили, що дівчаток чекає модельне майбутнє. Але жінка спочатку не надавала цим словам значення, вона не хотіла забирати дитинство у сестер.

 ""

Коли дівчатка підросли, батьки вирішили зробити фотосесію для сімейного архіву. Після цих знімків вони помітили, що близнят дуже любить камера. Вони виглядали бездоганно, як професійні моделі.

Мама Ави і Леї створила сторінку в Інстаграм, де публікували фото дочок. На той момент дівчаткам було вже по 7 років. Несподівано для усіх вони швидко стали популярними. Користувачі мережі почали писати багато компліментів, а незабаром їх прозвали «найкрасивішими близнюками у світі».

 ""

Таких фотогенічних сестричок помітили і модельні агентства. Дівчаткам запропонували роботу. Вони стали обличчям різних дитячих брендів.

 ""

Близнюки
Близнюки

 ""

Зараз близнятам уже 10 років. У них 1,8 мл підписників в Instagram. Вони навчаються у школі, ходять на танці, в басейн. Також батьки підписали контракти з модельними агентствами.

Аві і Леї дуже подобається те, чим вони займаються. Але мама дівчаток намагається, щоб близнючки все-таки не забували бути дітьми. Адже дитинство дуже швидко закінчується.

До речі, після успіху сестер у модельній сфері, їх старший брат також пробує себе в якості моделі.

Семья
Родина

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.