«Це був просто шматок шкіри з ніздрями»: хлопця дражнили у школі через форму носа, але незабаром ця родзинка зробила його моделлю (ФОТО)

Хлопець ненавидів свою зовнішність, оскільки над ним постійно сміялися. Але незабаром його незвичайний ніс відкрив йому шлях у модельну сферу.

Джастін Стюарт прекрасно пам’ятає, як над ним постійно сміялися однолітки. Починаючи зі шкільного періоду, американець соромився своєї зовнішності. А все тому, що хлопець народився з фронтальною лобно-носовою дисплазією.

 ""

Вроджена вада вплинула на зовнішність дитини, а саме деформувала її ніс ще в утробі матері. З кожним роком хлопчик розумів, що він відрізняється від інших дітей. Але ця особливість ніяк його не турбувала, поки Джастін не пішов у школу.

 ""

«Коли я народився, мій ніс насправді не був носом, це був просто шматок шкіри з ніздрями. Я завжди був задоволений тим, як виглядаю, але школа стала для мене випробуванням », – розповідає Стюарт.

Однокласники обзивали і тикали пальцями на Джастіна. Через постійний тиск і приниження хлопець закрився у собі. Він почав вірити в те, що говорили інші. І як ви здогадуєтеся, слова були не найприємнішими.

«Я став погано до себе ставитися. Це була справжня психологічна битва», – згадує хлопець важкі шкільні роки.

Джастіну було нелегко в колективі. Але все ж були справжні друзі, які сприймали його таким, яким він є. А через деякий час життя хлопця з незвичайним носом і зовсім змінилося.

Зовнішність американця зацікавила одне модельне агентство, яке запропонувало йому тимчасову роботу. Перша зйомка виявилася для майбутньої моделі тривожною і непростою. Він не знав, як себе вести на камеру. І хоча тоді він відчував себе ніяково, він дуже вдячний за таку можливість.

 ""

Фотографії з тієї фотосесії миттю розлетілися. І зовсім скоро Джастіна помітили великі модельні агентства, і він підписав контракт.

Хлопець вважає, що саме його мама допомогла йому перебороти дитячі комплекси. Жінка завжди підтримувала сина і говорила, що він особливий.

«Моя мама сказала, що саме мій ніс зробив мене унікальним і допоміг виділитися з натовпу», – розповідає Джастін Стюарт.

 ""

Зараз 19-річний хлопець рекламує одяг і аксесуари таких брендів, як Tommy Hilfiger, Wrangler, Adidas і Target. У нього не модельна зовнішність, але саме цим він цікавий.

Модель
Модель

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.