Як виглядає фото з 17 домашніми тваринами відразу?

Дівчина сфотографувала всіх домашніх тварин одночасно. Як їй це вдалося?

Усі фотографи і звичайні любителі тварин знають, як складно зробити нормальний знімок їх вихованців. У більшості випадків це просто неможливо. Тварини «позують» тільки, коли самі хочуть. Із ними важко домовитися, а коли їх сімнадцять, то це взагалі неможливо.

У Кеті Сміт 17 домашніх улюбленців, з яких є і коти, і собаки. Усі вони живуть разом у приватному будинку з господинею, де є три великі спальні. Дівчина вже пробувала сфотографувати на фотокамеру чотирилапих, але ніяк не вдавалося зібрати всіх разом. І ось випадково все вийшло.

Нарешті у неї з’явилося хоча б одне фото, де вся «сім’я» сидить разом.

У будинку Сміт цілий зоопарк: 9 котів, 8 собак, їжачок, рибки і декілька папуг. Кеті не просто любить звірів, вона займається перетримуванням тварин. Надає професійну допомогу і виліковує хворих м’яких друзів.

Чотирилапі друзі Кеті
Чотирилапі друзі Кеті

Як їй вдалося зробити фото?

Кеті з’ясувала, що її собаки будуть сидіти на одному місці за винагороду. А ось кішки – тварини з характером. І кожна з дев’яти кішок хоче до себе уваги. Довелося дуже постаратися.

Дівчина заздалегідь поставила освітлення. Собаки були слухняними, сиділи тихо. З кішками Кеті бігала туди-сюди. То до камери, то за пухнастими моделями. Кошенята сиділи пару секунд і тут же тікали. Але дівчина була наполегливою і бігала до тих пір, поки кішкам не набридло весь час тікати. Вона змогла на бігу натиснути на спуск. Тільки фотоапарат спрацював, кішки розбіглися. Кадр вийшов унікальним, навряд чи Кеті захоче його повторити.

Усі домашні тварини разом
Усі домашні тварини разом

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Вона впізнала його з перших слів: батько всю вагітність говорив з майбутньою донькою

Нагадаємо, чутки підтвердилися: Кеті Пері оригінально зізналася про вагітність.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.